hjem / support / ssl certificate csr generation

Sådan laver du dit Certificate Signing Request (CSR)

Måden at lave et CSR på er helt afhængig af den software, du bruger på din server. Derfor finder du nedenfor en liste over de mest populære servere med link til specifikke trin-for-trin instruktioner.

Hvis din server ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os og vi vil hjælpe dig med at generere dit CSR.

Bemærk følgende når du laver dit CSR:

• Bruge ikke følgende tegn i dit CSR:
    ! @ # $ % ^ ( ) ~ ? > < & / \
  • "Common Name" feltet skal være det Fuldt Kvalificerede Domænenavn (FQDN) du planlægger at bruge dit certifikat med. For eksempel vil et SSL certifikat udstedt for ditdomæne.dk ikke fungere for sikker.ditdomæne.dk. Hvis webadressen, som skal bruges til SSL, er sikker.ditdomæne.dk, så skal du sætte "Common Name" feltet i dit CSR til sikker.ditdomæne.dk.